Binnenste Buiten
Binnenste Buiten

Holistische massagetherapie

In je lichaam kunnen specifieke spanningsgebieden zijn ontstaan. Het lichaam heeft zo zijn eigen taal om te vertellen wat er spannend is. Het is de kunst om dit waar te nemen, hiermee contact te maken en zo weer het vertrouwen in je lichaam te krijgen.

Als massagetherapeute kan ik helpen met het ontdekken, herkennen en erkennen van gevoelens als angst, boosheid, verdriet, vreugde en liefde en blijdschap of misschien het gemis ervan..

Door gebruik te maken van de aanraking kan je leren om je lichaam te verzachten, te respecteren, te luisteren naar wat het lichaam je te 'vertellen heeft'.

Zo verzacht ook het hart en kan je jezelf beter leren kennen. Samen proberen we helder te krijgen wat nodig is als je wilt zijn wie je in wezen bent en wat je bezielt... Door liefdevolle en aandachtige aanraking en het contact maken met 'dat wat is' wordt mogelijk aangeraakt dat wat wil bewegen....stromen, en kan zich het evenwicht herstellen van leven in je hoofd en terugkeren naar je lijf. Als je door de aanraking bewust bent geworden wat er innerlijk in je leeft, kan de heling van binnenuit beginnen.....inzicht en acceptatie zijn hier het sleutelwoord. In mijn praktijk help ik je luisteren naar je lichaam en je binnenste te uiten. Dit doe ik door het toepassen van holistische massagetherapie.

Wat is holisme?

Het holisme beschouwt lichaamsklachten als een uiting van onbalans, niet als een op zichzelfstaand feit. Daarom behandelen holististische therapeuten niet alleen de symptomen, maar de hele persoon. We zoeken naar mogelijke oorzaken van de klachten of ziekten, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. De holistische visie behelst een samenhang van lichaam en geest, mens en kosmos.... ziek en gezond, mannelijk en vrouwelijk, overtuigingen en ervaringen, ego en 'zijn'. De twee kanten van eenzelfde medaille

In de zoektocht naar heling.... heel worden, willen al onze gedachten gehoord en gevoelens gevoeld worden en ons lichaam erkend worden.

Binnenste Buiten
Designed by S-Project / Created by KBite / Texts by Commpositie / Privacy-verklaring